شهید والا مقام حمید رضا نظام شهید شاخص سال بسیج هرمندان است که در عرصه موسیقی فعالیت داشته و در جبهه های حق علیه باطل در عملیات نصر به فیض شهادت نائل آمد.

شهید والا مقام حمید رضا نظام شهید شاخص سال بسیج هرمندان است که در عرصه موسیقی فعالیت داشته و در جبهه های حق علیه باطل در عملیات نصر به فیض شهادت نائل آمد.

در ادامه مروری خواهیم داشت به زندگانی نورانی این شهید بزرگوار

فرزند دلیر اسلام، حمید رضا نظام در سال 1339 در تهران دیده به جهان گشود. وی از همان اوان کودکی با حضور در جلسات مذهبی، میل و علاقه شدید خود را نسبت به آشنایی با اصول عقاید اسلام ابراز می نمود. در دوران نوجوانی با مطالعات نسبتاً گسترده در باب مسائل علمی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و هنری، ذهنی پر بار یافت. در دوران انقلاب با پخش اعلامیه های امام امّت و شرکت در تظاهرات حضوری پیوسته در صحنه داشت که نهایتاً منجر به مجروح شدن وی از ناحیه دستش گردید.

پس از پیروزی انقلاب با عضویت در گروه مقاومت مسجد جامع فاطمیه، رسالت حفاظت از دستاورد های انقلاب اسلامی را به دوش گرفت.

شهید نظام فارغ التحصیل هنرستان عالی موسیقی بود و به همین جهت در روز های آغازین انقلاب بدون ترس و واهمه از برچسب ها و انگ های جاهلان و بدون توجه به چنگ و دندان نمائیدن آنها جزو اولین کسانی بود که جرأت فعالیت هنری را جهت تبلیغ شریعت و احیای دین مبین اسلام از طریق به کارگیری کلیه فنون هنری به خویش داد. در این مسیر پس از ورود به جهاد سازندگی سرپرستی گروه کر جهاد در تئاتر شهر را به عهده گرفت.

شکلک های محدثه


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,,,


ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 15 بهمن 1394 | 8:20 | نویسنده : علی رضا جعفری |

جه کسی نرده های اطراف گلزار شهدای تفرش را نصب کرده است ؟

شهید حسن حیدری فرزند مرحوم ابراهیم ، در اولین روز سال 1347 در شهرستان تفرش چشم به جهان گشود ودر 7 سالگی در مدرسه ی مصطفی مشیری مشغول به تحصیل گشت و تحصیلات را تا اول راهنمایی در مدرسه ی شهید چمران تفرش ادامه داد .

او در نوجوانی و جوانی ، ماجرا جو و پر تلاش بود ؛ به شرکت در کلاسهای مذهبی ، مطالعه ی کتب مذهبی و اسلامی ، نقاشی و هنرهای رزمی و ورزشهای کوهنوردی و فوتبال و سیر در طبیعت زیبا علاقه مند بود ودر صنایع آهنگری و اسکلت سازی مهارت داشت . نرده های اطراف گلزار شهدای تفرش توسط ایشان  نصب شده است .
قابل ذکر است ایشان ضمن کار ، بر اثر حادثه به شدت زخمی شد . نسبت به امام ، انقلاب و جنگ تحمیلی احساس مسئولیت می کرد و می گفت : « امام را دعا کنید و تا پای جان از انقلاب او دفاع کنید راه اورا ادامه دهید . همه ی توان خود را در خدمت به خلق خدا و میهن اسلامی بکار گیرید.»

با همین هدف در جبهه حاضر شد و 6 ماه به عنوان بسیجی داوطلب و سپس با نام پاسدار وظیفه در جبهه ها مشغول مبارزه با دشمن و دفاع از اسلام شد و سرانجام در روز 28 اسفند ماه سال 1366 در عملیات والفجر و در بمباران شیمیایی ناجوانمردانه ی رژیم بعثی و ایادی ملعونش ، در حلبچه به شهادت رسید و پیکر مطهرش در گلزار شهدای تفرش به خاک سپرده شد .


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,


تاريخ : پنج شنبه 18 تير 1394 | 5:32 | نویسنده : علی رضا جعفری |

من انقلاب اسلامی را، ادامه ی حرکت انبیا و امامان می دانمشهید احمد محمودیان در سال 1339 در روستای زاغر تفرش متولد شد. تا آستانه نوجوانی در زادگاهش روزگار گذراند و برای تحصیل در مقاطع راهنمایی به تهران رفت ولی توفیق نیافت خواسته ها و آرزوهایش را در وادی علم و دانش دنبال کند، ناچار ترک تحصیل کرد و به کار پرداخت.

در دوران مبارزات مردم علیه طاغوت، او نیز هم پای جوانان و نوجوانان غیور این مرز و بوم، در این حرکت توفنده شرکت داشت، در تظاهرات شرکت می کرد و به توزیع اعلامیه ها و نشر پیامهای حضرت امام (ره) و سایر فعالیتهای انقلابی مشغول بود.

پس از پیروزی انقلاب به جبههها شتافت تا مدافع شرافت و عزت کشور باشد. در طول 2 سال، 8 نوبت داوطلبانه و به عنوان یک بسیجی مخلص در میدانهای عزت و شرف حضور یافت و عاقبت در کرد و تا جاودانه شود و جسم پاکش مایه ی افتخار روستا زاغر شود .

شکلک های محدثه


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,,


ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 12 تير 1394 | 12:3 | نویسنده : علی رضا جعفری |

شهید یعقوب عزالدینی فرزند علی اصغر در سال 1344 در روستای عزالدین پا به عرصه ی گیتی نهاد و کانون پرمهر خانواده را غرق در شادی کرد.

تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در روستای بازرجان تفرش پشت سر گذاشت و از دبیرستان شهید مطهری تفرش دیپلم گرفت.

همانطور که در ایام تظاهرات مردمی و شکل گیری جریان انقلاب، نقش مهمی را در زادگاه و دبیرستان محل تحصیلش برعهده داشت، پس از پیروزی انقلاب هم راسخ تر و مصمم تر از پیش در همان صراط مستقیم باقی ماند و با تجاوز دد منشانه مزدوران بعثی، به جبهه ها رفت تا مدافع عزت و شرف باشد.

به امور فنی و هنری علاقه ی فراوان داشت، اما روح پاک و گمشده ی خویش را در جبهه ها می جست. با اصرار فراوان رضایت مادر را جلب می کند سلاح بر می دارد و چون سربازی دلاور به یاری حسین زمان می شتابد.

ارادت خاصی به امام خمینی(ره) داشت و او را احیاگر اسلام در قرن بیستم می دانست.

شکلک های محدثه


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,,


ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 9 تير 1394 | 5:43 | نویسنده : علی رضا جعفری |

در سال 1346 در شهر تفرش و در خانواده ی قاسم غفاری، کودکی متولد شد که نام حسن را زینت شناسنامه اش کردند.

کودکی پر تلاش، با نشاط و کنجکاو بود. شش ساله بود که قدم در دبستان کافی گذاشت و در کنار سایر هم سن و سالانش، به کسب علم و معرفت پرداخت.

دوران راهنمایی را در مدرسه ی سعدی سپری کرد و سپس وارد دبیرستان شهید مطهری شد.با وجود علاقه به کسب علم و ادامه ی تحصیل، عشق به پاسداری از مرزهای شرافت و عزت و دفاع از ایران اسلامی، سراسر وجوش را فراگرفت، تا اینکه به مقتضای زمان و شرایط حساس وقت، درس و مدرسه را ترک کرد و به سوی دانشگاه جوانمردی و غیرت و عرصه های رشادت و شهامت شتافت.
 
او که دلباخته اهل و بیت(ع) و مقید به شرع و احکام دینی بود دیگران را نیز به انجام واجبات سفارش می کرد و اظهار می کرد: «اگر به ندای "هل من ناصر ینصرنی" رهبر انقلاب لبیک نگوییم، فردا حسرت خواهیم خورد."
بر اساس همین اعتقاد بود که مردانه به جنگ با خصم زبون پرداخت و در تاریخ 62/5/17 در منطقه ی دهلران و در عملیات والفجر 4 به جمع ملکوتیان شاهد پیوست و مردم شهید پرور تفرش پیکر منورش را تا امامزاده احمد(ع) تشییع و به منزل ابدیش رساندند.

موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,


تاريخ : پنج شنبه 21 خرداد 1394 | 14:34 | نویسنده : علی رضا جعفری |

بسیار متواضع و فروتن بود  و در جواب افرادی که از او درباره مسئولیتش در جبهه می پرسیدند ، پاسخ می داد «من جاروکش سنگر رزمندگان اسلام هستم .»در حالی  که یک تیر بارچی ورزیده و ماهر بود و صد البته سرانجام کار چنین مردانی جز آرمیدن در سایه ی نیکوی شهادت نیستشهید حسن آویژگان
شهید حسن آویژگان فرزند خداوردی در اول شهریورماه سال 1343در روستای جلایر دیده به جهان گشود . تحصیلات ابتدایی خود را در دبستان زادگاهش و مقطع راهنمایی را در روستای خانک پشت سر گذاشت .

مدتی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز جنگ تحمیلی ، با گذراندن یک دوره آموزش نظامی ،آماده دفاع از انقلاب شدو دو سال خدمت سربازی را به طور متفاوت در جبهه گذراند و بعد از پایان خدمت خدمت مقدس سربازی ، مجدداًدر لباس یک بسیجی دواطلب ، عازم عرصه های نبرد شد .
شکلک های محدثه


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,


ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 17 ارديبهشت 1394 | 8:7 | نویسنده : علی رضا جعفری |

به گزارش ندای تفرش، شهید رضا کبورانی فرزند محمدعلی در نیمه ی اول اسفند 1344 در تفرش متولد شد.

تا پایان دوم راهنمایی به تحصیل ادامه داد و به عنوان سرباز وظیفه از طریق ژاندارمری وقت تفرش به جبهه های نبرد اعزام شد. مدت 17ماه به رزم بی امان و مردانه ی خود علیه مزدوران بعثی ادامه داد و سرانجام در مورخ 65/1/9روح پاک، بزرگ و بی آلایش خویش را، در بحر مواج شهادت شستشو داد و نامش در دفتر شهیدان همیشه شاهد، ثبت و ضبط شد.پیکر غرق به خونش در روستای کبوران به خاک سپرده شد.

شهید کبورانی، تحصیلات ابتدایی خود را در دبستان روستای کبوران و تحصیلات مقطع راهنمایی را در مدرسه حکیم نظامی تفرش سپری کرد.
در کودکی، شیرین زبان، پر تلاش و بسیار دوست داشتنی و در نوجوانی بسیار پر شور و ماجراجو و عاشق اهل بیت عصمت و طهارت(ع) بود.
زمانی که یکی از همرزمانش تصمیم می گیرد با طرح بهانه ای، به پشت جبهه منتقل شود، به او می گوید:« بمان و بجنگ؛ مطمئن باش که عزت و شرافت ما در گرو همین جنگ است و دیگر هیچ.»
علاقه به نقاشی و خطاطی حکایت از روح لطیف و بلند او داشت.

اطاعت از امام(ره) را یک فریضه ی شرعی می دانست. به علت موج گرفتگی گاهی تعادل خود را از دست می داد، روزی از روزها که به مرخصی آمده بود. در منزل، از پله ها پایین می افتد و بلافاصله برمی خیزد. برای این که مادرش نگران نشود، می گوید:«به دلیل نشستن در اتوبوس سرم گیج می رود.»

این شهید بزرگوار در 9 فرودین 1365 در مطقه مریوان دعوت حق را لبیک گفت و به جمع کروبیان پیوست و جسم منورش در روستای کبوران یادآور رشادتها و جانبازیها آن سرباز فداکار اسلام است. 


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,


تاريخ : سه شنبه 4 فروردين 1394 | 15:52 | نویسنده : علی رضا جعفری |

     Image result for ‫شهید علی مولایی تفرش‬‎شهید علی مولایی فرزند حسن در 1339/1/20 در تفرش چشم به جهان گشود و دوران کودکی را در آغوش پر مهر خانواده، به سرعت پشت سر گذاشت.

تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و متوسطه را در تفرش سپری کرد و موفق به اخذ دیپلم شد.

آموزه های دینی و کسب علم و دانش، روح و جانش را صیقل داد و نور حقیقت در وجودش تابید. با هجوم دشمن دد منش به مرزهای ایران اسلامی و زمانی که جوانان شهر، راه جبهه ها را در پیش گرفته بودند، او هم تحمل در شهر ماندن را از دست داد و کبوتر دلش هوای آسمان جبهه ها را کرد، لذا عازم آوردگاه مردانگی شد.

شهید مولایی در عرصه ی نبرد یک بار مجروح شد اما بلافاصله بعد از مرخصی از بیمارستانف مجدداً به جبهه بازگشت.

پایان زندگی کوتاه و پر برکتش آن چنان بود که پس از 13 ماه جهاد فی سبیل الله، در 1363/8/6 در جریان درگیری با منافقین از خدا بی خبر، در منطقه ی سردشت به لقای حضرت دوست شتافت و در گلزار بهشت معصومه(س) تفرش در کنار همرزمان گلگون کفنش به خاک سپرده شد.

 


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,


ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 27 اسفند 1393 | 11:35 | نویسنده : علی رضا جعفری |

Image result for ‫شهید داود یعقوبی فر‬‎شهید داود یعقوبی فر فرزند محمود در سال 1345در تفرش از پدری کشاورز و مادری خانه دار که لقمه نانی حلال از دست رنج روزانه خود به دست می آوردند ، دیده به جهان گشود و از این  تاریخ دفتر زندگی پربارش گشوده شد .

چهار ساله بود که پدرش برای پیدا کردن کار به تهران رفت و او در کنار مادر ، با برادر 15ماهه اش در خانه ای ساده و محقر ، دور از پدر زندگی می کرد . تا اینکه به دبستان رفت . در دبستان مصطفی مشیری سال اول و دوم را سپری کرد و درست در همین زمان که تشنه محبت مادر بود ، او را از دست داد و در مرگش به سوگ نشست .

برای مدتی با برادر کوچکش نزد عمه هایش بود تا پدر ش انتقالی گرفت و به تفرش آمد .آنگاه دو انسان معصوم در کناری پدری دلشکسته ، زندگی را ادامه داد ند ولی این مدت طولانی نبود و به زودی با زندگی جدیدی خو گرفتند .در کنار خانواده دوران ابتدایی و راهنمایی را با موفقیت به پایان رساند .

در مسائل اطرافش کنجکاوی و دقت خاصی از خود نشان می داد . در دوران دبستان و راهنمایی همواره یکی از چهره های فعال بود و اخلاق اسلامی و نیکوی وی زبانزد دوستان هم دوره اش بود .خضوع داود ، انسان را به تفکر وا می داشت . با شکل گیری انقلاب اسلامی در سال 57 هم گام با سایر اقشار مردم به فعالیتهایی در زمینه پاسداری ، پخش اعلامیه ، عکس و پوستر و نوار و شرکت در تظاهرات و راهپیمایی ها پرداخت و با این همگامی خود با امت شهید پرور و با شرکت در مجالس مذهبی ، سخنرانی و قرآن به فعالیتهای خود رنگ و بوی خاصی بخشید .

شکلک های محدثه


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,,,,


ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 19 بهمن 1393 | 6:46 | نویسنده : علی رضا جعفری |

 شهید ناصر اسماعیلی در سوم آبان 1321در خانواده  ای تفرشی و در یکی از محله های جنوب تهران متولد شد.عشق به فراگیری قرآن و علوم دینی در نهادش موج می زد و از دوران کودکی در جشنها و اعیاد مذهبی و مجالس سوگواری اهل بیت (ع) ، به خصوص محافل عزاداری شرکت می کرد 

شهید ناصر اسماعیلی در سوم آبان 1321در خانواده  ای تفرشی و در یکی از محله های جنوب تهران متولد شد.عشق به فراگیری قرآن و علوم دینی در نهادش موج می زد و از دوران کودکی در جشنها و اعیاد مذهبی و مجالس سوگواری اهل بیت (ع) ، به خصوص محافل عزاداری سرور و سالار شهیدان ، حضرت اباعبدا... الحسین (ع) حضوری فعال  و چشمگیر داشت .
پس از اتمام تحصیل متوسطه در کارخانه الیاف مشغول  کار شد .

روح بلند و آزاده ی شهید اسماعیلی و آموزه های دینی که با تمام وجودش عجین شده بود ، موجب شد تا به عنوان حامی کارگران و مدافع حقوق آنان در کارخانه ، شناخته شود.
با آغاز نهضت مردمی علیه نظام ستم شاهی ، به جمع انقلابیون پیوست ودر اوج اختناق و حاکمیت استبداد ، به تهیه و توزیع اعلامیه های حضرت امام خمینی (ره ) ، پرداخت و با تمام توان به دفاع از دستاوردهای نهضت اسلامی پرداخت .

شکلک های محدثه


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,,


ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 30 مرداد 1393 | 1:52 | نویسنده : علی رضا جعفری |

پیمان جهان تیغ : به خدا قسم سر پل صراط می ایستیم و به اذن خدا از شما می پرسیم که چرا خون ما را پایمال کردید؟ تا دیر نشده به خود بیایید و به طرف اسلام اصیل پیش بروید .

شهید پیمان جهان تیغ فرزند عیسی در سال 1349 در خانواده ای  زحمت کش و از پدر و مادری تفرشی در تهران متولد شد .به دلیل شرایط خاص خانوادگی ، از سالهای اولیه ی زندگی ، طعم تلخ محرومیت و مشکلات را چشید ، اما مشکلات اقتصادی و محروم بودن از امکانات اولیه ، مانع ادامه ی تحصیل او نشد و شهید پیمان با عشق و علاقه ی فراوان و تلاش و جدیتی وصف ناپذیر ، به فراگیری علم و دانش مشغول شد .

دانش آموز دوره ی ابتدایی بود که انقلاب به ثمر نشست و شهید پس از ورود به دوره ی راهنمایی ، احساس تکلیف کرد و با ثبت نام در بسیج محل ،به فعالیتهای فرهنگی مشغول شد.
علی رغم اصرار وی ، به دلیل خردسال بودنش ، اورا از رفتن به جبهه باز می داشتند ؛در اولین فرصتی که اجازه ی اعزام به او داده شد ، به سوی آوردگاه غیرت و مردانگی شتافت تا مردانگی را به اثبات برساند.

تمام دوستان و همرزمان شهید پیمان ، از صداقت دوستی و صفا و صمیمت او می گویند و به همین دلیل عالم خاک را در خور خویش نیافت و در پنجمین روز از بهار سال1367در حلبچه با بالی از اشتیاق پر کشید و رفت تا در محفل افلاکیان و در جوار حضرت حق بیارامد. پیکر مطهر شهید در گلزار شهدای بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد .

 شکلک های محدثه


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,,


ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 28 مرداد 1393 | 11:48 | نویسنده : علی رضا جعفری |

شهید والامقام حسین حسینخانی فرزند ولی ا... ، در سال 1341در روستای دربر به دنیا آمد .دوران کودکی و طفولیت خود را در محیط پاک و باصفای روستا پشت سر گذاشت . در کودکی در کلیه ی امور کشاورزی کمک حال پدر بزرگوارش بود .
مهربانی ، اخلاق خوش و خونگرمی از صفات بارز اخلاقی ایشان در دوران کودکی و نوجوانی  محسوب می شد.
عشق به نماز و سایر امور مذهبی از همان اوان نوجوانی در وجودش موج می زد .
دوران نوجوانی و جوانی این شهید نیز در محل تولدش سپری شد.
همیشه امام خمینی (ره) را دعا می کرد ومبارزه با دشمن و حفظ کشور و ناموس از اهداف اصلی شهید در طول زندگی و خدمت مقدس سربازی بود .
در 18 سالگی از شهرستان تفرش عازم میدان نبرد حق علیه باطل گردید.او در طول 15 ماه در جبهه های
مختلف و غرب به دفاع از کیان میهن اسلامی مشغول بود.
سرانجام در سال 1362در حالیکه 21بهار از عمر پر برکتش می گذشت در قروه سنندج شهد شیرین شهادت را نوشید 
و جان به جان آفرین تسلیم کرد.
پیکر پاک او در گلزار شهدای روستای دربر به خاک سپرده شده است .


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,,


تاريخ : جمعه 24 مرداد 1393 | 11:53 | نویسنده : علی رضا جعفری |

روزی در مسیر مدرسه به خانه ، فال فروشی را دیدم و یک فال حافظ از او خریدم و مضمون آن فال چنین بود که من در آینده ای نزدیک به مقام بزرگی خواهم رسید.»

شهید سید مصطفی حجازی فرزند سید حسن در سال 1350متولد شد .زادگاه شهید روستای سر سبز و باصفای فرک ،آن چشم اندازهای طبیعی خدادای بود . او در خانواده ای از منسوبین به سادات و متعبد و با ایمان چشم به جهان گشود .

نوجوانی آرام و علاقه مند به فرایض دینی بود و دانش را همراه با تدین و پاکدلی به همراه داشت .به درس و تحصیل اهمیت زیادی قایل بود .تحصیلات خود را تا دیپلم ادامه داد .به عقاید اسلامی و احکام شرعی متعقد بود .

از خصوصیات خوبش این بود که دوست نداشت هیچ وقت بی مورد در خصوص کسی حرف بزند و به دیگران هم سفارش می کرد که از غیبت کردن و تهمت زدن پرهیز داشته باشند .

از بهترین خاطراتی که از شهید نقل شده ، این است که می گوید: 
« روزی در مسیر مدرسه به خانه ، فال فروشی را دیدم و یک فال حافظ از او خریدم و مضمون آن فال چنین بود که من در آینده ای نزدیک به مقام بزرگی خواهم رسید.»
آری این مقام بزرگ همانا فوز شهادت بود .
شهید حجازی در 11/10/73در فکه در عملیات پاکسازی منطقه و خنثی کردن مین ها به درجه رفیع شهادت نایل  ودر زادگاهش به خاک سپرده شد .


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,,


تاريخ : چهار شنبه 22 مرداد 1393 | 15:3 | نویسنده : علی رضا جعفری |

افسوس که هرگز زمینه ی شکوفایی استعداد هایش فراهم نشد . هنوز هم بعضی از نقاشی هایش خانه ی خویشان را زینت بخش است ، تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش سپری کرد و از نوجوانی به کار مشغول شد و کار و تلاش او را فولاد آبدیده ساخت.

 شهید شعبانعلی حیدری فرزند قاسم در سوم خرداد 1347در خانواده ی مومن و زحمتکش در روستای کهک تفرش پا به عرصه ی گوی خاکی نهاد ؛ 

سختی کار و محرومیت های مختلف از او جوانی رشید و برومند ساخت .
عشق به کار و کوشش و مناعت ، چهره اش را در میان خانواده و فامیل ، مستثنی می کرد . مظلومیتش زبانزد بود . از دستانش هنر می بارید و خاک را به نظر کیمیا می کرد .
افسوس که هرگز زمینه ی شکوفایی استعداد هایش فراهم نشد . هنوز هم بعضی از نقاشی هایش خانه ی خویشان را زینت بخش است ، تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش سپری کرد و از نوجوانی به کار مشغول شد و کار و تلاش او را فولاد آبدیده ساخت.

زمانی که عده ای مرفه بی درد به هر دری می زدند که روزنه ای برای فرار از جنگ پیدا کنند و با پول دنیا را بخرند و دین را بفروشند ، عاشقانه وارد خدمت مقدس سربازی شد و برای دفاع از دین و ناموس و کشورش ، سر از پای نشناخت و چون شیر در بیشه های کردستان خروشید و سرانجام جهان مادی را کوچک تر از روح بلند خویش دید ؛ گویا مژده ی دیدار را شنیده بود که در آخرین مسافرت ، وعده ی دیدار را به قیامت حواله کرده بود و سرانجام در 30خرداد سال 1367در بیست سالگی 
و در مهران عروس زیبای شهادت را در آغوش کشید .


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : پنج شنبه 16 مرداد 1393 | 5:52 | نویسنده : علی رضا جعفری |

ابوالمعصوم در دبیرستان پانزده خرداد و روستای کندج دیپلم گرفت و بلافاصله به عنوان سرباز وظیفه ، راهی میدانهای نبرد شد و پس از 20ماه حضور مستمر و بی وقفه در تاریخ 1/11/63در منطقه ی شلمچه به جمع شهیدان همیشه شاهد پیوست .

 شهید محمد ابوالمعصوم فرزند عیسی در شهریورماه 1341 در روستای جلایر متولد شد . محیط پاک و بی آلایش روستا و پدری زحمت کش و سخت کوش و مادری پاک دامن ، خوش مشرب و عاشق اهل بیت (ع) ، همه و همه شرایطی را فراهم نمود تا ذره ذرهی وجود محمد با صداقت ، پاکی ، عشق ، ایمان عجین گردد.

در ایامی که از تحصیلات فارغ می شد ، همراه پدر به کوه و مزرعه می رفت تا در کسب روزی ، هم سفر او باشد .تشنگی ، آفتاب سوزان و استواری و صلابت کوه ، از او نوجوانی محکم ، با اراده و پولادین ساخت و گردش در باغهای زیبا و سر سبز و گوش سپردن به نغمه ی پرندگان ، روح لطیفش را صیقل داد و بدین ترتیب 
خشم و نفرت و مهر و رافت را در اعماق دل و منتهای قلبش جای داد ؛ و چه زیبا پس از حضور در عرصه های نبرد حق علیه باطل ، خشم خویش را ارزانی متجاوزین و مهر خود را نیز نثار هم سنگرانش نمود .
در دبیرستان پانزده خرداد و روستای کندج دیپلم گرفت و بلافاصله به عنوان سرباز وظیفه ، راهی میدانهای نبرد شد و پس از 20ماه حضور مستمر و بی وقفه در تاریخ 1/11/63در منطقه ی شلمچه به جمع شهیدان همیشه شاهد پیوست .


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,,


تاريخ : چهار شنبه 15 مرداد 1393 | 16:54 | نویسنده : علی رضا جعفری |

 اکبر حیدری فرزند حسین در اول فروردین سال 1342در شهرستان تفرش دیده به جهان گشود و در خانواده ای مذهبی و زحمت کش رشد کرد و تحصیلات ابتدایی را در دبستان مشیری شهرستان تفرش طی کرد 

شهید اکبر حیدریفرزند حسین در اول فروردین سال 1342در شهرستان تفرش دیده به جهان گشود و در خانواده ای مذهبی و زحمت کش رشد کرد و تحصیلات ابتدایی را در دبستان مشیری شهرستان تفرش طی کرد و دوره ی راهنمایی را در مدرسه ی راهنمایی سعدی ، پشت سر نهاد .

چقدر سخت دل به خدا سپردن و در دنیامی مادی غوطه خوردن.

شرکت در جلسات تعزیت اهل بیت عصمت و طهارت (ع) ، عشق به ا... را جرعه جرعه در کام  وجودش ریخت ، تا حدی که نتوانست با خاکیان همنشینی کند ؛چرا که افلاکیان او را ربوده بودند و چهره ی تکیده اش حاکی از غم درونش بود.حیا و ادب و صبر و شکیبایی از صفات بارزش بود . شرم و ادب را از هم نامش علی بن 
الحسین (ع) به ارث برده بود و صبر و شکیبایی را از مولایش علی (ع)هنوز چند صباحی از عنفوان جوانیش نگذشته بود که روانه ی جبهه ها ی حق علیه باطل گشت و تحصیلات عالی را در مکتب عشق ، به پایان رساند و فرجامش چنان بود که در مورخه ی 15/8/1362در کربلای مهران ، مدال شهادت را از دست محبوب گرفت .

شکلک های محدثه


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,,


ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 13 مرداد 1393 | 7:44 | نویسنده : علی رضا جعفری |

پرویز درودی فرزند یوسف ، افتخاری برای خطه ی تفرش و روستای حشه است . متولد 1349 بود .کودکی و نیز دوران دبستان در همان زاد گاه گذشت ، ولی توفیق نیافت خواسته ها و آرزوهایش را در وادی علم و دانش دنبال کند

 سربازشهید پرویز درودی فرزند یوسف ، افتخاری برای خطه ی تفرش و روستای حشه است . متولد 1349 بود .کودکی و نیز دوران دبستان در همان زاد گاه گذشت ، ولی توفیق نیافت خواسته ها و آرزوهایش را در وادی علم و دانش دنبال کند ؛ ناچار ترک تحصیل کرد و به کار پرداخت .

در دوران نوجوانی غیرت خاصی داشت و نسبت به حضور در هیئت های مذهبی روستا علاقه ی زیادی نشان  می داد و به دوستان و رفقای خویش سفارش می کرد که همیشه در هیات روستا بیایند و حضور داشته باشند .

شهید درودی حضور خویش به منظور دفاع از میهن و ناموسش و کشور جمهوری اسلامی ایران لازم دید و به خدمت سربازی شتافت و تقدیرش چنان بود که در جریان درگیری با اشرار ، در 10/5/1370در نصرت آباد زاهدان دعوت حق را لبیک گفت و به فیض شهادت نایل آمد . تربت مطهر این شهید در گلزار روستای حشه به این روستا وقار و اعتباری بس عظیم ، بخشیده است 


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : یک شنبه 12 مرداد 1393 | 7:26 | نویسنده : علی رضا جعفری |

حمید حاج نقی فرزند غلامعلی ، در سال 1345 در شهرستان تفرش ، محله ی میانده در خانواده ی مذهبی چشم به جهان گشود و در سایه مهر مادر و لطف پدر تربیت شد و پرورش یافت .

شهید حمید حاج نقی
شهید حمید حاج نقی فرزند غلامعلی ، در سال 1345 در شهرستان تفرش ، محله ی میانده در خانواده ی مذهبی چشم به جهان گشود و در سایه مهر مادر و لطف پدر تربیت شد و پرورش یافت .
دوران کودکی را پشت سر گذاشت و وارد دبستان مصطفی مشیری شدو مقطع ابتدایی را با موفقیت پشت سر گذاشت و وارد مدرسه ی راهنمایی شهید چمران  گردید.

از همان بدو تاسیس ستاد های مقاومت در مساجد ، ثبت نام و مشغول فعالیت شد و شبها به همراه دیگر بسیجیان به گشت و پاسداری  می پرداخت .

این عزیز شهید ، علاقه ی زیادی به مراسم عزاداری و شبیه خوانی اهل بیت رسول ا... داشت و به نقل از دوستان نزدیک  برای رسیدن به مراسم تعزیه ، در کلاس  درس لحظه شماری می کرد و با تعطیل شدن کلاس ، مسافت مدرسه ی راهنمایی شهید چمران تا حسینیه میانده را می دوید و هر سال مراسم شام غریبان فرزندان فاطمه (س) را برگزار می نمود و لباس عزا به تن و شمع سوزان به دست ، حسینیه به حسینیه می گشت  و نغمه ی «گلی کم کرده ام ، می جویم او را »سر می داد .
شکلک های محدثه


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,,


ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 11 مرداد 1393 | 6:8 | نویسنده : علی رضا جعفری |

محمد درودی فرزند تقی در سال 1341در خانواده ای با ایمان و تلاشگر چشم بر جهان گشود .روستای جفتان بر خود می بالد که جوانی فداکار و دلیر چون محمد را در خود پرورانده است.

شهید محمد درودی فرزند تقی در سال 1341در خانواده ای با ایمان و تلاشگر چشم بر جهان گشود .روستای جفتان بر خود می بالد که جوانی فداکار و دلیر چون محمد را در خود پرورانده است.
آثار هوش و نبوغ از همان کودکی در او دیده می شد . دوران ابتدایی  را در زادگاهش گذراند و برای ادامه تحصیلات عازم تفرش شد.شهید درودی نوجوانی متقی و وظیفه شناس بود . عشق به دفاع از میهن و خشم و نفرت از متجاوزان خدا بی خبر ، باعث شد تا در آستانه ی اخذ دیپلم ، هنرستان دکتر خشایار را به مقصد جبهه و میدانهای رزم ترک کند .
قریب به دو سال به عنوان یک بسیجی مخلص به دفاع از مرزهای کشور شرف و عزت پرداخت و سپس به خدمت مقدس سربازی اعزام شد و سر انجام شمس وجودش در 20/8/64 در منطقه حاجی عمران در پس قله ها ی شهامت و شهادت غروب کرد.
پیکر مطهرش با تشییع با شکوه امت حزب ا... تفرش و دهستان رودبار ، به زادگاهش منتقل و در گلزار شهدای این روستا به خاک سپرده شد


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : پنج شنبه 9 مرداد 1393 | 9:38 | نویسنده : علی رضا جعفری |

شهید حسین درودیان فرزند عباس در دوم اردیبهشت سال 1341در روستای نقوسان پای بر عرصه ی هستی نهاد . تا پایان دوره ابتدایی را  در دبستان روستای زادگاهش،به تحصیل ادامه داد ، اما به دلیل محرومیت و عدم وجود امکانات کافی ، موفق به ادامه ی تحصیل نشد .
جوانی سخت کوش و پر تلاش بود و دفاع از تمامیت ارضی میهن اسلامی و حراست از انقلاب و دستاوردهای آن را یک فریضه و واجب شرعی به شمار می آورد ،
بر همین اساس و بر پایه ی این اعتقاد در حماسه ی دفاع مقدس ، آرام ننشست و پس از تن کردن لباس سربازی و فراگیری فنون نظامی عازم جبهه های دفاع از انقلاب اسلامی شد و با امید به پیروزی ، در سنگر دفاع از کیان اسلام باقی ماند و پس از 9 ماه انجام وظیفه و ادای دین و رزم بی امان ، سرانجام در 23/12/60 در سر پل ذهاب ، مورد اصابت تیر خصم دون قرار گرفت و روحش به ملکوت اعلی پیوست .
پیکر مطهر شهید ، خاک زادگاهش را مقدس و فضای آن را عطر آگین کرده است .


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,,


تاريخ : شنبه 28 تير 1393 | 21:57 | نویسنده : علی رضا جعفری |

 

 رضا درودیان ، دوران ستم

 شاهی را به خوبی یاد نداشت ، ظلم و ستم جباران را ندیده بود ، اما از بزرگان خود شنیده بود که بر این ملت شریف چه ستمها که روا داشته اند ؛به همین دلیل ، عاشق انقلاب و رهبر کبیر آن بود .

شهید رضا درودیان در سال 1348متولد شد ، پدرش محمد حسین و از اهالی روستای نقوسان است . شهید رضا درودیان ، دوران ستم شاهی را به خوبی یاد نداشت ، ظلم و ستم جباران را ندیده بود ، اما از بزرگان خود شنیده بود که بر این ملت شریف چه ستمها که روا داشته اند ؛به همین دلیل ، عاشق انقلاب و رهبر کبیر آن بود .
همیشه می گفت : «باید به امام لبیک بگوییم و انقلابمان را حفظ کنیم . »عشق به اسلام و انقلاب و احساس وظیفه نسبت به هم وطنان ، و تعالیم اجتماعی و مذهبی که از خانواده و نزدیکان خود آموخته بود ، روح پاک و بی آلایشش را صیقل داد و بیش از پیش آماده ی جان فشانی کرد و سرانجام او را به جبهه کشاند .

مدتی با عاشوراییان کربلا ایران مانوس بود ، اما حضورش دیری نپایید و این گل گلزار ایثار و استقامت ، در دهم شهریورماه 1366 در جبهه ی شرهانی پر گشود واز خاک بر افلاک شد . رفت تا سرچشمه ی حقیقت را بیابدو روح خود را در زلال آن شستشو دهد و آماده ی ورود به رضوان الهی شود .

مردم مومن روستای نقوسان با احترامی وصف ناشدنی ، این شهید را تشییع و در همان روستا به خاک سپردند .


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : چهار شنبه 25 تير 1393 | 8:7 | نویسنده : علی رضا جعفری |

معلم شهید ، عبدالله مشهدی تفرشی فرزند اسماعیل در سال 1337با تولدش در خانه پدر و مادری تفرشی را روشن و بذر شادی و امید را در دل آنان کاشت .دوران کودکی خود را به سرعت سپری کرد و تا کلاس ششم ابتدایی نظام قدیم در دبستان رازی تفرش به تحصیل پرداخت و سپس وارد دبیرستان حکیم نظامی شد و پس از چهار سال تلاش موفق به اخذ دیپلم شد  .

عشق به تحصیل باعث شد تا شرایط ورود به دانشسرای راهنمایی را کسب کند و سرانجام در خرداد ماه 58 با اخذ مدرک فوق دیپلم علوم تجربی به خدمت رسمی آموزش و پرورش در آمد .مدتی در روستاهای بخش خلجستان به شغل شریف معلمی مشغول بود. رفتارش الگوی تربیت بود و به دانش آموزان ، تعاون و همکاری ، عشق و محبت و رشادت  و شهامت می آموخت .

جوان و پرنشاط بود که از طرف استکبار جهانی ، جنگی گسترده ، بر انقلابمان تحمیل شد و معلم شهید ، مشهدی نیز در زمره جوانان جان برکف این مرز  بوم به عرصه های خون و قیام و جهاد شتافت و همراه نیروی گردان 191لشکر شیراز به منطقه گیلانغرب و شیاکوه اعزام شد و فرماندهی یک قبضه تفنگ 106 را برعهده گرفت و در حمله آزاد سازی شیاه کوه در 10دی ماه 60پس از رزمی جانانه و چند روز مقاومت سرسختانه ، در 14دی ماه همان سال به شهادت رسید و پیکر مطهرش بعد از 7 ماه و پس از آزادی کامل شیا کوه ، با بالگرد به پشت جبهه منتقل و در گلزار شهدای بهشت معصومه (س) ، به خاک سپرده شد .

یکی از همرزمان شهید در جریان حمله به شیا کوه با وجود اینکه دوپایش را از دست داده بود فریاد و می گوید : «ای کسانی که مانده اید سلام مرا به امام برسانید و بگویید شیاکوه لرزید ، اما مدافعانش نلرزید.

آری ! مشهدی ها هستند که به کوه صلابت و به دریا خروشیدن و به خورشید تابیدن می آموزند.


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,,,


تاريخ : سه شنبه 24 تير 1393 | 22:42 | نویسنده : علی رضا جعفری |

شهید مصطفی زرچینی فرزند حسین در سال 1340در روستای  زرچین چشم به جهان گشود و در دامان خانواده پرورش یافت . دوره ی  ابتدایی را در همان روستا طی کرد و برای گذراندن دوران راهنمایی به تفرش آمد و مقطع متوسطه را نیز در تهران به تحصیل پرداخت .

از پایگاه ابوذر تهران دوبار به جبهه عزیمت نمود که این سفر تاثیر زیادی در دوستان و همسایگان گذاشت به نحوی که آنها با دیدن چهره ی با صفای مصطفی و حرکات و سکنات وی عازم جبهه ها شدند تا از قافله ی افتخار بی نصیب نمانند .

سرانجام در عملیات فتح فاو ، در سال 64 به درجه رفیع شهادت نایل شد و در بهشت زهرا ی تهران مدفون گشت.

آری او  صداقت و پاکدامنی روستایی خود را به شهر هدیه داد و سرافرازانه کوچه ای را به نام خویش مزین ساخت .


موضوعات مرتبط: شهدای تفرش ، ،
برچسب ها : ,,,,


تاريخ : دو شنبه 23 تير 1393 | 20:20 | نویسنده : علی رضا جعفری |
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد
.: Weblog Themes By VatanSkin :.